Wie zijn het, die in de zomer op het strand voor jouw veiligheid zorgen? Klik door en leer wie onze Lifeguards zijn en wat hun motiveert om vrijwilligers werk te doen op het Banjaardstrand.

 

 
Ik ben Bertus Vredenberg, 60 jaar en woon in Apeldoorn. In het dagelijks leven ben ik Financieel Controller bij een middelgroot transportbedrijf in Apeldoorn. Naast het werk ben ik lid van twee Reddingsbrigades, reservist bij Defensie en doe ik samen met mijn vrouw aan wedstrijddansen.

Lees meer over Bertus

 
Mijn naam is Inge, ik ben 30 jaar en woon in Kortgene. In het dagelijks leven werk ik op de meldkamer van de politie in Bergen op Zoom, als intelligence specialist. Sinds 2009 loop ik in de zomermaanden als lifeguard op het Banjaardstrand. Ik leerde de Domburge Reddingsbrigade kennen via mijn partner en zo maakte ik ook kennis met de strandwacht-tak van deze club.

Lees meer over Inge

 

 
Ik ben Jacco en draai 6 seizoenen mee als lifeguard. Ooit ben ik gestart bij de brigade door winters in het zwembad te zwemmen. Door de jaren ben ik steeds wat meer op strand gaan meelopen. Op het strand al lifeguard is zeer divers. Van een simpele ehbo tot een zoekactie.
 
Eigenlijk is het antwoordt heel simpel door de Zeeuwse nuchterheid en gezelligheid overdag en na sluitingstijd is het gewoon een top combinatie.

Lees meer over Jacco